Inhoudelijk

Kijk snel verder voor een inkijkje in de programmaonderdelen van deze minor!

Kijk eerst even bij de meest gestelde vragen lijst op onze inschrijf pagina. Staat jouw specifieke vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om om je vraag te mailen naar: pvjl@hu.nl

hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er praktisch uit? hoe ziet het er

Een half jaar begeleid worden bij het werken aan je eigen project, hoe gaat dat in zijn werk? Hoeveel vrijheid krijg je? Welke ondersteuning kun je verwachten? Welke dingen ‘moet’ je eigenlijk doen?

Je wordt onderdeel van de steeds verder groeiende community van studenten, oud-studenten en begeleiders. In de community leg je waardevolle contacten voor jouw project en help je anderen verder met jouw kennis, ervaring en netwerk. We organiseren een aantal ontmoetingen voor de hele community, zodat jij er alles uit kunt halen wat je nodig hebt en je bijdrage kunt leveren.

Op je klas kan je bouwen & je leerteam ken je echt

Je komt in een klas terecht met mensen met jouw profiel. Daar zitten gelijkgestemden bij én mensen die heel anders denken en werken dan jij. Tijdens de klassenbijeenkomsten wissel je met elkaar uit hoe het met je project gaat, wat je hebt geleerd en wat anderen daarvan kunnen leren.

Je klas verdelen we in een aantal leerteams: groepen van 5 tot 8  studenten die goed op de hoogte zijn van elkaars project, regelmatig met elkaar sparren en er écht zijn voor elkaar. In goede tijden en in tijden waarin het even wat minder loopt. De meeste leerteams kiezen ervoor om regelmatig ook buiten de minorbijeenkomsten om bij elkaar te komen.

hoe is de minor opgebouwd? hoe is de minor opgebouwd? hoe is de minor opgebouwd?

Klaar voor een uitdaging? Klaar voor een uitdaging? Klaar voor eeneen uitdaging?

We beginnen met twee fulltime weken. We pakken die tijd zodat we elkaar goed leren kennen en zodat je een vliegende start kunt maken met je project, je leerteam, je klas en de community. Het zijn intensieve weken waarin je een hoop leert over de minor, over je project en zeker ook over jezelf.

Na de startweken besteden we nog één bijeenkomst aan het afronden van het Plan van Aanpak. Daarna voer je samen met je twee klassendocenten in je leerteam een Groeigesprek over je Plan van Aanpak. We pakken echt de tijd om samen naar jouw plan en naar jou als persoon te kijken en te zien hoe zowel jij en je project het meest kunnen gaan groeien.

Hoe zien de minordagen er uit?

Tijdens de minordagen kom je ‘s ochtends bij elkaar met je klas. Je krijgt tijdens de ochtend meestal ook tijd om met je leerteam bij elkaar te komen. ‘s Middags kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van workshops gegeven door docentcoaches of externe over uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop Administratie en Belasting, maar ook persoonlijk leiderschap en creatieve onderwerpen komen aan bod. Reken erop dat je deze dagen de hele dag op locatie aan de minor besteedt.

Ongeveer op de helft van de minor maak je een Statusupdate. Je maakt pas op de plaats, bekijkt welke resultaten je behaald hebt, wat je geleerd hebt en hoe je komende tijd verder wilt gaan. Ook over de Statusupdate voer je in je leerteam een Groeigesprek. Stapgewijs werk je na je Statusdate toe naar je Eindverantwoording. Waar we kijken naar je proces wat je hebt ondergaan deze minor.

Coaches die bij jou passen Coaches die bij jou passen Coaches die bij jou passen Coaches die bij jou passen

Samen op Reis: Een Divers Team van Coaches Voor Jouw Passieproject

Een veelzijdig team van coaches staat klaar met een overvloed aan expertise en ervaring om jouw passieproject te begeleiden. Van doorgewinterde ondernemers en inspirerende TEDx-sprekers tot creatieve experts en visionairs met maatschappelijke impact – onze coaches omvatten een breed scala aan disciplines. Of je nu streeft naar kennis over ondernemerschap, persoonlijke groei, creatieve doorbraken zoekt of een positieve invloed op de samenleving wilt uitoefenen, onze coaches zijn er om jouw reis te ondersteunen. Je krijgt begeleiding van professionals die niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook worden gedreven door een diepgewortelde passie voor succes.

Diverse Wijsheid & Eindeloze Inspiratie:
Ontdek Onze Coach Line-up

Mike van Herp

docentcoach

Marthe van Dijk

docentcoach

Alain Mertens

docentcoach

Mirthe de Boer

docentcoach

Mark Kingma

docentcoach

Wieke v. Kollenburg

docentcoach

Paul de Vries

oprichter minor

Lois v.d. Westen

docentcoach

Patrick van der Bogt

docentcoach

Jan Diepgrond

docentcoach

Tim van Keeken

docentcoach

Wiek Huibers

docentcoach

Johannes Ziskoven

docentcoach

Emma de Miranda

docentcoach

Barbara Heyer

docentcoach

Ferdy Strikker

docentcoach

Eva Zelle

docentcoach

Marlies Bouwman

docentcoach

Joost de Bruin

oprichter minor

Annick Oerlemans

docentcoach

Marian Noor

docentcoach

Oktay Ertana

docentcoach

enthousiast geworden? enthousiast geworden? enthousiast geworden? enthousiast geworden? enthousiast geworden?

Klaar voor een uitdaging? Klaar voor een uitdaging? Klaar voor eeneen uitdaging?

Ben jij klaar om de volgende stap in je ontwikkeling te zetten? Sta je te trappelen om eindelijk echt de regie te nemen over je eigen toekomst? Schrijf je dan nu in!

Onze minor is toegankelijk voor alle studenten van Hogeschool Utrecht en deelnemers aan het platform Kies op Maat. Dit platform geeft je de kans om vakken buiten je eigen instelling te volgen. We staan open voor studenten met verschillende achtergronden en van verschillende scholen.

Onze studenten komen uit alle hoeken van het land (dit is slechts een kleine greep)