Street art in mijn leven

Het project waar ik mij het komende half jaar op ga focussen staat volledig in het teken van street art.
Street art is een breed begrip, je kan namelijk enorm vele soorten kunst maken op straat. Denk bijvoorbeeld aan graffiti, posters, stickers, tegelwerk (mozaïek). Ik sluit niet uit met alle genoemde vormen aan de slag te gaan, maar dat wat mij het meeste interesseert, op dit moment, is graffiti.
Ook binnen graffiti heb je dan weer allerlei vormen die ik graag het komende half jaar wil ontdekken en onder de loep wil nemen.
Graffiti is iets wat ik sinds mijn jongere jaren altijd interessant heb gevonden.

Naast het uitzoeken en beoefenen van street art werk ik aan mijn persoonlijke groei. Ik kamp al mijn hele leven met moeite om uit mijn comfort zone te komen. Al van kinds af aan durf ik een hele boel dingen niet puur vanwege het idee in mijn hoofd dat er wel eens iets fout zou kunnen gaan.
Naast de moeite om uit mijn comfort zone te stappen heb ik ook moeite met structuur aanbrengen in mijn dagelijks leven. Ik ben slecht in plannen, heb weinig tot geen discipline en kan mij slecht op één ding focussen.
Echter ben ik wel enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan met graffiti. Ik zie graffiti dan ook als handvat om mezelf beter te leren kennen en om meer met mijn leven te doen dan alleen school en het wekelijkse biertje met vrienden.

Moraal van bovenstaande, ik wil graag groeien. Voorop gesteld als mens, secundair als artiest.

 • HBO ICT - Cyber security
 • Utrecht
 • Street Art.
  Illustreren.
  Concpting.
  ICT.

 • ICT related topics.
  Security related topics.