Maatwerk

maat·werk (het; o)

werk dat/begeleiding die precisie en flexibiliteit vereist

Profiel

Omdat wij geloven dat het project van je leven niet altijd via standaardroutes verloopt, denken we graag mee met mensen die op een specifieke manier de minor willen benutten. Zo kan het zijn dat jouw project zich bij voorkeur grotendeels in het buitenland afspeelt (bijvoorbeeld omdat je reisfotograaf wilt worden of een project bij een ontwikkelingsorganisatie wilt doen). Misschien ben je deeltijdstudent en wil je de minor combineren met werk en een gezin. Of krijg je de kans om na je stage al aan het werk te gaan in een betaalde functie bij je stagebedrijf (of ligt er nog een spannende extra opdracht op je te wachten die je daar graag uit zou voeren).

Om die reden bieden we begeleiding aan studenten in kleine groepjes en soms zelfs individueel in de maatwerksmaken BUITENLAND, PRAKTIJK en DEELTIJDSTUDENT.

Als je wilt deelnemen aan een maatwerktraject, hebben we daar voor de start van de minor (en na inschrijving) een intakegesprek over. Omdat we met de verschillende profielen inhoudelijk al behoorlijk wat opties bieden en we in het maatwerktraject weliswaar hele kleinschalige begeleiding bieden, vragen deze trajecten wel nog meer zelfsturing en zelfstandigheid van je dan de overige profielen. Om die reden kijken we voor de start van de minor goed naar je praktische, organisatorische en persoonlijke omstandigheden, voordat je dit traject kunt volgen.

Pas jij bij de maatwerkers?

N

Ik heb een professionele werkhouding en een sterke innerlijke drive

N

Ik werk doelgericht en geef veel inzicht in mijn activiteiten en ontwikkeling van mijn project

N

Ik zorg voor extra deskudige begeleiding naast mijn coaching vanuit de minor

M

Ik ben altijd heel druk naast mijn studie

M

Ik wil de minor combineren met veel achterstallig studiewerk

M

Ik heb altijd veel begeleiding van een docent nodig

Disclaimer!

Bij het aanmelden hoef je nog geen profielkeuze te maken. Nadat je inschrijving bij de minor praktisch is afgerond krijg je een inhoudelijk intakeformulier op basis waarvan we de groepen gaan indelen. Dan maken we de beste match tussen studenten onderling en de coaches die bij die groep passen.

Je hoeft dus nog niet direct je profielvoorkeur bij ons bekend te maken. Wel is het tof nu vast na te denken van wat voor soort groep jij denkt het gelukkigst te worden.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Coaches voor maatwerk

Een mooi team van coaches met verschillende achtergronden die jou op de juiste manier kunnen begeleiden.

Enthousiast geworden?

Durf jij de uitdaging aan om je eigen minor vorm te geven? Schrijf je dan in!

Voor iedereen?

Voor iedereen! De minor staat open voor alle hbo-studenten. We hebben al deelnemers in de minor gehad vanuit heel Nederland. Van Leeuwarden tot aan Limburg, van de Haagse Hogeschool tot de HAN.

Waarom mensen uit het hele land deze kant komen? Omdat wij blijkbaar de enige minor in Nederland zijn waarin jouw project echt centraal staat.

© Copyright 2020