De starter

star·ter (meervoud: starters)

(m, v) iem. die ergens aan begint, bv. beginnende ondernemer

Profiel

Je hebt een concreet idee wat je graag in de praktijk wilt brengen. Dit kan een eigen bedrijf of een product zijn, maar ook een maatschappelijke campagne. Je kunt zelfs een buurthuis beginnen of een studentenvereniging opzetten.

Je hebt een hands-on mentaliteit en wilt graag dingen in gang zetten. Je wacht niet op toestemming van je docent, maar gaat gewoon aan de slag. Dit laat je, bij voorkeur, ook al wat langer in de praktijk zien.

Aan het begin van de minor heb je al een concreet idee of idee-richting voor een project of ben je daar net mee gestart. Let wel: je bent nog niet zover op weg als de (ervaren) ondernemers in de minor zijn.

Je bent op zoek naar concrete handvatten, slimme ideeën en naar hoe jij dit projectidee het beste vorm kunt geven/kunt realiseren. Je bent erg gemotiveerd dit projectidee voor langere tijd op te starten en wilt van dit project de komende tijd het project van je leven maken. Het project eindigt niet na de minor en je gaat deze periode flink meters maken het een zo goed mogelijke start te geven.

Je krijgt veel trainingen en workshops aangeboden en je maakt kennis met mensen die al meer ervaren zijn in het ondernemen.  Daarbij helpen alle starters elkaar, en maken jullie samen de projectideeën tot een zo groot mogelijk succes.

Pas jij bij de starters?

N

Ik wil iets in gang zetten en daar hoort fouten maken bij

N

Mijn zelfgekozen project voelt niet als werk, maar als werken aan mijn passie

N

Ik sta open voor hulp en advies, maar weet ook goed welke tips ik wel en niet wil toepassen.  Zelf help ik ook graag anderen bij hun project.

N

Het is mijn project en ik ben de grootste sleutel tot succes

M

Ik kom hier alleen ff snel punten halen (doei-doei!)

M

Mijn project is het maken van muziek, fotografie of schrijven van een boek (je zit hier goed bij de minor, maar kijk ook even bij het Creatives-profiel)

M

Ik wil mezelf niet in het diepe gooien om te leren, het liefst heb ik dat altijd alles goed gaat en iedere dag voorspelbaar is (misschien moet je nog even verder kijken naar een andere minor)

Disclaimer!

Bij het aanmelden hoef je nog geen profielkeuze te maken. Nadat je inschrijving bij de minor praktisch is afgerond krijg je een inhoudelijk intakeformulier op basis waarvan we de groepen gaan indelen. Dan maken we de beste match tussen studenten onderling en de coaches die bij die groep passen.

Je hoeft dus nog niet direct je profielvoorkeur bij ons bekend te maken. Wel is het tof nu vast na te denken van wat voor soort groep jij denkt het gelukkigst te worden.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. 

Coaches voor starters

Een mooi team van coaches met verschillende achtergronden die jou op de juiste manier kunnen begeleiden.

Enthousiast geworden?

Durf jij de uitdaging aan om je eigen minor vorm te geven? Schrijf je dan in!

Voor iedereen?

Voor iedereen! De minor staat open voor alle hbo-studenten. We hebben al deelnemers in de minor gehad vanuit heel Nederland. Van Leeuwarden tot aan Limburg, van de Haagse Hogeschool tot de HAN.

Waarom mensen uit het hele land deze kant komen? Omdat wij blijkbaar de enige minor in Nederland zijn waarin jouw project echt centraal staat.

© Copyright 2020