De ondernemer

on-der-ne-mer (dem,vmeervoud: ondernemers)
1iem. die een bedrijf voor eigen rekening uitoefent

Profiel

Jij bent een student die (alleen of samen met anderen) al een eigen bedrijf/stichting/initiatief hebt.

Voor het profiel Ondernemer ben je al flink op weg met je project, verdien je al geld of bereik je veel mensen. Je verleent al diensten of maakt maatschappelijke impact en wilt vooral extra tijd investeren in het opschalen of professionaliseren van je bedrijf en/of impact.

Ondernemen gaat bij ons niet om geld verdienen, als jij een stichting of initiatief hebt waar hetzelfde ondernemende gedrag moeten worden vertoond als voor een bedrijf, vinden we je ook ondernemer.

Je mag jezelf hier ook onder scharen als je al flink geoefend hebt met ondernemen of een heel concreet idee hebt en je focus tijdens de minor vooral ligt op het uitbouwen van een nieuw of extra initiatief, product of bedrijf.

Als ondernemende student weet je dat jijzelf de grootste succesfactor in je project bent, maar weet je ook dat het onderling ontmoeten voor initiatiefnemers de manier is om elkaar te inspireren en elkaar scherp te houden.

Pas jij bij de ondernemers?

N

Ik ben een aanpakker die al onderweg is

N

Ik weet dat ik de grootste succesfactor van mijn eigen project ben

N

Fouten maken hoort erbij en maken me sterker

N

Als eigenaar zorg ik ervoor dat ik voor de juiste dingen hulp inschakel

M

Ik heb wel een idee voor een bedrijf of product, maar weet nog niet waar te beginnen (dit is wel jouw minor, maar niet je profiel – kijk eens bij Starters)

M

Mijn enige focus is geld verdienen, ik hoef zelf niets meer te leren
(zoek een andere minor)

M

Het is ieder voor zich in het leven, dus ik heb geen tijd om met anderen mee te denken (wederom: dit is niet jouw minor)

 

Disclaimer!

Bij het aanmelden hoef je nog geen profielkeuze te maken. Nadat je inschrijving bij de minor praktisch is afgerond krijg je een inhoudelijk intake formulier op basis waarvan we de groepen gaan indelen. Dan maken we de beste match tussen studenten onderling en de coaches die bij die groep passen.

Je hoeft dus nog niet direct je profielvoorkeur bij ons bekend te maken. Wel is het tof nu vast na te denken van wat voor soort groep jij denkt het gelukkigst te worden.

 

 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. 

Coaches voor ondernemers

Een mooi team van coaches met verschillende achtergronden die jou op de juiste manier kunnen begeleiden.

Enthousiast geworden?

Durf jij de uitdaging aan om je eigen minor vorm te geven? Schrijf je dan in!

Voor iedereen?

Voor iedereen! De minor staat open voor alle hbo-studenten. We hebben al deelnemers in de minor gehad vanuit heel Nederland. Van Leeuwarden tot aan Limburg, van de Haagse Hogeschool tot de HAN.

Waarom mensen uit het hele land deze kant komen? Omdat wij blijkbaar de enige minor in Nederland zijn waarin jouw project echt centraal staat.

© Copyright 2020