De creatives

cre·a·tief (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1(veel) voortbrengendscheppendcreatief bezig zijn

Profiel

Als CREATIVE / MAKER staat jouw minor in het teken van creëren (en daar evt. ook al geld mee verdienen). Je werkt bijvoorbeeld aan een EP als muzikant, aan je grafische skills, je schrijft/werkt aan een boek of een comic, bent bezig met product design of het ontwikkelen van een methodiek. Je ontwerpt een product of werkt aan je portfolio als fotograaf, illustrator, kunstenaar, artiest of bent op een andere manier aan het creëren. Uiteraard stimuleren we je ook in deze variant niet in je oefenstudio en op je kamer te blijven zitten, maar er met je werk op uit te gaan, jezelf te laten zien en ‘ondernemend’ gedrag te vertonen. We hebben alleen gemerkt dat het stimulerend is voor de creatieve geesten uit de minor om binnen een groep met elkaar op te trekken – en dat jullie elkaar ook veel kunnen leren en inspireren.

Pas jij bij de creatives?

N

Ik wil de beste versie van mezelf worden

N

Ik wil me focussen op mijn persoonlijke ontwikkeling

N

Ik wil volop experimenteren en leren

K

Ik vind mijn project belangrijker dan mijn ontwikkeling

K

Ik vind persoonlijke ontwikkeling onzin

K

Ik wil mezelf niet in het diepe gooien om te leren

Disclaimer!
Pas na inschrijving wordt bekend in welk profiel je past. Dit profiel kan dus nog wijzigen. Ook is er geen garantie dat je in een klas wordt geplaatst met alleen andere ontwikkelaars.

Vragen over de creatives?

Creative coaches

Een mooi team van coaches met verschillende achtergronden die jou op de juiste manier kunnen begeleiden.

Definitief kiezen

Enthousiast geworden?

Durf jij de uitdaging aan om je eigen minor vorm te geven? Schrijf je dan in!

Voor iedereen?

Onze minor staat open voor alle hbo-studenten uit heel Nederland. We hebben al studenten gehad van Leeuwarden tot Limburg, van Amsterdam tot Avans en van de Haagse Hogeschool tot de HAN.

© Copyright 2020