Wieke van Kollenburg

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete reisbestemming

– Filipijnen
– Myanmar
– Nieuw Zeeland

Over Wieke

Hoi! Ik ben Wieke en ik ben in aanmerking gekomen met de minor doordat ik begin 2017 zelf de minor gevolgd heb. Ik studeerde beeldende therapie en daarnaast natuurgeneeskunde voor dieren en ik wilde voor mijn minor uit de therapeutenbubbel stappen en even echt iets anders doen; ondernemen! Daarmee maakte ik de start voor mijn eigen praktijk; Kwiek therapie. De minor inspireerde me enorm, met alle verschillende mensen en opleidingsachtergronden! Na het semester werd ik gevraagd als docentcoach bij de minor, een waanzinnige kans waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen!

Het leukste aan het werken bij de minor vind ik dat ik kan bijdragen aan het ontdekken en realiseren van passies en dromen. Ook is de minor community ontzettend inspirerend, iedere keer sta ik weer versteld van het feit dat we samen zoveel kennis in huis hebben en dat iedereen (waaronder ik) alsmaar blijft leren. Naast het coachen bij de minor en therapie geven in mijn eigen praktijk, werk ik ook als creatief therapeut in de ziekenhuis psychiatrie in het St. Antonius ziekenhuis. De zware problematiek en sombere mensen daar versus de levendige en ambitieuze studenten van de minor, maken mijn weken super divers en uitdagend; precies waar ik van houd!

Naast werk ben ik graag in de natuur of houd ik me bezig met mijn shetlanders, honden en katten. Ook ben ik fan van festivals en neem ik soms in periode CD een half jaar vrij om te reizen!

Favoriete theorie

Zelf werk ik niet heel vaak met theorieën, maar wel heb ik bepaalde overtuigingen. Een daarvan is; ‘Als je écht iets wil dan kan het ook’. Ik geloof echt dat dromen uit kunnen komen als je je passie leeft!

Wat inspireert mij?

© Copyright 2020