Tim van Keeken

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete boeken

Streetfonts
Banksy “De man achter de muur.”
Donald Duck

Over Tim

Hoi!
Ik ben Tim en sinds september 2019 actief als docentcoach binnen de minor Project van je Leven. Zelf was ik een aantal jaren terug student aan deze minor en ontwikkelde hier lessenreeksen rap en spoken word. Wat ik tof vind aan het werken bij de minor is het bieden van ondersteuning aan ambitieuze en creatieve studenten, op welk vlak dan ook! Ik leer er zelf verschrikkelijk veel van, maar ben er ook van overtuigd dat ik met mijn kijk op de projecten, de wereld en de inzet van mijn netwerk, studenten een duw in de juiste richting kan geven. 

Wat houdt mij bezig?
In het dagelijks leven ben ik voornamelijk bezig met het maken van jazzy hip hop. Dit doe ik onder de naam KEEK èn samen met mijn gelijknamige band. Is er geen ruimte voor muziek dan ben ik waarschijnlijk iets aan het zagen, timmeren of schroeven.

Wat insprireert mij?

© Copyright 2020