Rashma Lalita Brands
Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete boek

Anastasia van Vladimir Megre Gaat over een groep mensen die generaties lang afgezonderd opgroeien in de grote wouden van Siberië in Rusland. Ze ontwikkelen zichzelf zeer ver alleen op een totaal andere manier dan dat wij hebben gedaan.

Over Rashma

Hoi,
Tof dat je mee doet of in ieder geval geïnteresseerd bent in de minor.
Mijn naam is Rashma. Vol enthousiasme werk ik voor de minor. Ik geniet ervan studenten te begeleiden in het realiseren van hun idealen. Na heel wat jaren trainingen geven en mensen individueel coachen heb ik drie dingen ontdekt op het gebied van het project van JOUW leven realiseren.
1: Het begint allemaal bij groot durven dromen. Wat zou jij daadwerkelijk het allerliefste bijdragen aan de wereld? Welk effect wil jij met jouw project hebben op anderen? Wat wil jij echt? (Voorbij maatschappelijke overtuigingen, verwachting van ouders etc).
2: Vervolgens heb je het praktisch en concreet te maken. Wat kan je nu al doen? Welke contacten heb je? Welke acties zou je kunnen uitvoeren? Just do it!!
3: Denk voorbij je eigen kaders! En ja hier heb je toch echt andere voor nodig. Deel je proces, stel vragen, zorg ervoor dat je open bent naar anderen. Als je dit doet kom je met zoveel meer plezier zo veel sneller vooruit en is de kans opeens zeer groot dat die droom die je aan het begin had opeens realiteit word.

Dus heb je vragen over een van deze drie fases of vind je het gewoon leuk om eens met me te sparren. Voel je altijd vrij me aan te spreken.

Ik help je graag verder!

Wat inspireert jou?

© Copyright 2020