Rashma Lalita Brands
Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete boek

Anastasia van Vladimir Megre Gaat over een groep mensen die generaties lang afgezonderd opgroeien in de grote wouden van Siberië in Rusland. Ze ontwikkelen zichzelf zeer ver alleen op een totaal andere manier dan dat wij hebben gedaan.

Over Rashma

Hoi, Tof dat je mee doet of in iedergeval geïnteresseerd bent in de minor. Mijn naam is Rashma. Dit is een indiase naam. Mijn ouders hield al van reizen en raakte geïnspireerd in India. Ik kom uit een gezin met 5 kinderen. Was vroeger altijd ergens buiten te vinden, klimmend in een boom of broodjes bakkend boven het vuur. Naast dat ik er nog altijd van hou veel in de natuur te zijn ben ik coach, creëren en organiseer ik training en geef ik een aantal retraites per jaar. Ik hou ontzetten veel van mensen en doe niets liever dan een ieder helpen vanuit steeds meer plezier en eigenheid te leven.

Favoriete manier van leven

Op een groot stuk land met een groep toffe vrienden. Ieder heeft zijn eigen huis. We zorgen voor elkaars kinderen, hebben een grote groenten tuin en maken er een super mooie toffe plek van. Ook zijn er verschillende ruimtes om trainingen te geven en komen er mensen vanuit heel Nederland om deze te volgen.

Wat inspireert jou?

© Copyright 2020