Milou Lapien

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete theorie

De omdenk-theorie van Bertolf Gunster: Een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws. Mooi toch!

Over Milou

Hi! Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Milou en ik kijk er erg naar uit om je te ontmoeten tijdens de minor. Een aantal jaar geleden heb ik zelf als student mogen ervaren hoe tof het is om deze minor te volgen. In deze tijd richtte ik mijn project op het coachen van millennials in de zoektocht naar liefde. Ondertussen studeerde ik aan de opleiding toegepaste psychologie, werkte ik als ambulant begeleider met jongvolwassenen en zong ik in een coverbandje. Tegenwoordig geef ik verschillende trainingen over relaties en seksualiteit aan mensen met een beperking. En daarnaast coach ik met heel veel plezier bij PVJL. Een leuke combi dus! Wat ik erg cool vind aan deze minor, is dat het de kans biedt om jezelf een half jaar te ontwikkelen in hetgeen waar jouw passie ligt. Hierin word je uitgenodigd om te spelen, ontdekken en ervaren in een hecht team van studenten en docenten waarin je, als je jezelf ervoor openstelt, er ook heel veel voor terugkrijgt.

Favoriete boek

Het Rosy Project/Effect/Resultaat van Graeme Simsion. Geweldige driedelige serie over een superintelligente man met ASS die op zoek is naar de liefde om zijn leven mee te delen. De manier waarop deze zoektocht plaatsvindt is pakkend, hilarisch en heerlijk om te lezen.

Wat mij inspireert

© Copyright 2020