Milou Lapien

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete theorie

De omdenk-theorie van Bertolf Gunster: Een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws. Mooi toch!

Over Milou

Aangenaam! Ik ben Milou (26) en start dit jaar vol enthousiasme als kersverse docent van de minor PVJL. Alweer 1,5 jaar geleden bewandelde ik dit pad nog als student, waarbij mijn project zich richtte op het worden van een dating/relatiecoach voor millennials. Tegenwoordig de focus verlegd naar singles met ASS, waarnaar mijn doel nog steeds is om anderen gelukkig te maken in de liefde. Wat ik erg cool vind aan deze minor, is dat het de kans biedt om jezelf een half jaar te ontwikkelen in hetgeen waar jouw passie ligt. Hierin word je uitgenodigd om te spelen, ontdekken en ervaren in een hecht team van studenten en docenten waarin als je jezelf ervoor openstelt, je er ook heel veel voor terugkrijgt.

Favoriete boek

Het Rosy Project/Effect/Resultaat van Graeme Simsion. Geweldige driedelige serie over een superintelligente man met ASS die op zoek is naar de liefde om zijn leven mee te delen. De manier waarop deze zoektocht plaatsvindt is pakkend, hilarisch en heerlijk om te lezen.

Wat mij inspireert

© Copyright 2020