Mike van Herp

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete eten

– Noedels
– Spareribs
– Burritos

Over Mike

Hey, ik ben Mike! Een enthousiaste Tilburger die zelf ook de minor heeft gevolgd in 2020. Dit tijdens mijn vierde jaar op de opleiding ‘Business Innovation’ op Avans in Den Bosch.

Eigenlijk wilde ik een eigen bedrijf beginnen maar als snel kwam ik erachter dat dit niet het project van mij leven ging worden. Met nog geen idee wat voor werk ik wilde doen na mijn studie besloot ik op ontdekkingstocht te gaan.

Het doel: uitvinden wat ik interessant vindt, waar ik goed in ben en wat voor werk daarbij past met als einddoel invulling na mijn studie.

Via mijn passie voor krachttraining kwam ik bij coaching terecht. Toen besloot ik een online coaching op te zetten omtrent krachtsporters. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ondanks dat wilde ik meer. Daarom besloot ik met medeklasgenoten te sparren over hun projecten. Meer coaching op het gebied van ondernemerschap. Dit beviel net zo goed! Dat viel de docentcoaches op want ik werd gevraagd om stage te komen lopen. Volmondig ja gezegd! Richting het einde van die stage werd ik gevraagd om onderdeel te worden van het team. Dit heb ik met twee handen aangepakt!

Binnen de minor vind ik het geweldig om mensen te helpen met hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Voor de klas, in het leerteam of 1-op-1. Allemaal geweldig! Hierbij zie ik mezelf als de kritische vriend. Met een lach echt tot de kern komen zodat we samen kunnen groeien.

Naast de minor heb ik dus mijn online coaching. Daarnaast ben ik een supplement aan het ontwikkelen voor in de koffie. Het ontwikkelen en ondernemen daagt met echt uit!

Naast mijn werk ben ik zeer fanatiek in de gym. Dit is perfect om mijzelf weer helemaal op te laden. Tevens ben ik gek op feestjes en festivals. Het allerliefste hard-techno om al mijn energie eruit te gooien!

Favoriete theorie

Mijn stijl is erg praktisch dus veel theorie gebruik ik niet. Doen, ervaren en bijsturen wanneer nodig! Dit noemen ze ervaringsgericht leren. Toch nog een theorie 😉

Wat inspireert mij?
© Copyright 2020