Michiel Kunnen

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete artiesten

Eels
Frank Turner
De meeste Nederlandstalige muziek ken ik wel uit m’n hoofd, inclusief veel Nederlandstalige hiphop, cabaret en Kinderen voor Kinderen.

Over Michiel

Gave studenten, mooie projecten en inspirerende collega’s maken deze minor een topplek om te werken. Het ene moment luchtig en met humor, het andere moment bloedserieus en heel persoonlijk. Altijd met oog voor elkaar en gericht op groei. Onderwijs zoals onderwijs hoort te zijn.

Samen met Joost en Paul heb ik in 2014 de eerste editie van Project van je Leven opgezet en gedraaid. Daarna ben ik vertrokken bij de minor, om vanaf begin 2018 weer volle bak aan boord te komen. Naast deze minor verzorg ik onderwijs voor artsen bij de NSPOH en geef ik regelmatig losse workshops en trainingen. 

Meteen na mijn afstuderen (BA Muziekwetenschap en MA Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht) ben ik als zzp’er gaan werken. Vanuit die ervaring begeleid ik in de minor de klassen met Ondernemers. Omdat ik vooral heb gewerkt als trainer en coach begeleid ik ook de klassen met Starters en Ontwikkelaars. En omdat ik Muziekwetenschap heb gestudeerd ben ik zeker niet vies van de creatives 😉

Ik woon in Lombok, Utrecht met mijn vrouw Joanneke, mijn zoons Abel (2017) en Marius (2019). Met het gezin zijn we van plan om vanaf zomer 2022 in een jaar of drie de wereld rond te zeilen met onze zeilboot de Ruimtevaarder. Meer info op Instagram en Facebook, zoek op Zeilboot Ruimtevaarder.

Favoriete theorie

Kaizen: met kleine stappen naar grote doelen

Wat inspireert mij?

© Copyright 2020