Marthe van Dijk

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete ondernemers

Daniëlle Jansen – Coach bij InContact Comtraco
Mignon Nusteling – Culturele influencer en kunstenaar
Jesse Laport – (stads)dichter van Arnhem en woordkunstenaar

Over Marthe

Als ex-minor deelnemer bleef ik plakken door workshops aan te mogen bieden en onderzoek te mogen doen naar leerteams. Ondertussen studeerde ik ecologische pedagogiek, werkte ik in de jeugdzorg en studeerde af met onderzoek naar KOPP en mijn eigen kinderboek.

Nu sinds februari 2020 ben ik docent bij de minor, met heel erg veel plezier. Ik wordt blij van de studenten die steeds weer een stap verder gaan dan dat ze zelf bedacht hadden, vooral wanneer het net iets anders gaat dan het oorspronkelijke plan. Mensen echt verder helpen en hun projecten laten vliegen, het levert bijzonder mooie resultaten op. Echt passie voor iets, heel veel mooier kan het niet!

Favoriete boeken

Mila en de Echte Wereld – Marthe van Dijk
Dit is alles – Aidan Chambers
Pipi Langkous – Astrid Lindgren

Wat jou inspireert

© Copyright 2020