Joost de Bruin

Coach en oprichter Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete ondernemer

Eckart Wintzen. Hands down.
Lees Eckart’s Notes – en je weet waarom.

Over Joost

Ik heb in de early 10’s het concept van deze minor – zelfgekozen initiatieven en projecten van studenten een centrale plek geven in het onderwijs en de docent in de rol van critical friend, coach en begeleider te zetten – bedacht en ben daar vervolgens toffe mensen bij gaan zoeken die hiervan met mij een succes wilden maken. Iedere vaste begeleider die jullie hier tegenkomen, is dus mijn ‘schuld’. En omdat ik van zelfredzame en initiatiefrijke types houd (zowel als deelnemers, als in de begeleiding) ben ik dus op papier wel de eindbaas van het spul, maar doen we het in de praktijk vooral met z’n allen.

De minor bestaat eigenlijk omdat ikzelf vroeger ook zo’n student was die vond dat hij vaak buiten ‘de klas/opleiding’ minstens (!) zoveel leerde dan er binnen. En omdat ik zie dat er steeds meer  studenten zijn met initiatieven, projecten, een ondernemende houding en ambities die niet in het standaard curriculum passen, bestaat er dus sinds een paar jaar ‘Project van je Leven’. Welkom hier!

Favoriete Muziek

Radiohead. Radiohead. En Radiohead. Dat zou geen uitleg moeten behoeven. Ook MUSE, Macklemore, P!NK en veel van wat er op de line up’s van Rock Werchter, Best Kept Secret, Lowlands en North Sea Jazz staat. Waar ik dan ook meestal ben te vinden in de zomer. En natuurlijk MC KEEK (muzikaal alter ego van onze eigen coach en oud-deelnemer Tim).

Wat mij inspireert

© Copyright 2020