Jolien Lieferink
Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete Muziek

Jazz, Ierse folk, blues, disco, Indie folk (Het is maar net waar het hart om vraagt)

 Over Jolien

Twee jaar geleden was ik zelf student bij de minor, nu mag ik de eervolle titel dragen van ‘docentcoach bij de minor project van je leven’. Mijn project stond ooit in het teken van zelfontplooiing/ontwikkeling, hierin werd ik op zo’n manier begeleid door de docenten dat ik alles uit mijn project (en mijzelf) wist te halen wat erin zat. Nu is het mijn taak om deze lessen door te geven aan studenten en ze te stimuleren en motiveren om van hun project ook het HET PROJECT van hun leven te maken.

Naast mijn natuurlijke behoefte voor zelfontplooiingen/ontwikkeling ben ik ook graag bezig met het uiten van mijn creativiteit. Dit doe ik zowel doormiddel van keramiek, fotografie, interieur en kleding. Het creëren van een inspirerend beeld, door middel van collages/moodboards en die vertalen naar een interieur, outfit of een foto is iets waar ik uren in kan verdwalen.

Favoriete Kunstenaar

Marina Abramovic, haar performances raken mij op alle mogelijke manieren, tot diep in mijn ziel.

Wat jou inspireert

© Copyright 2020