Franny

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Beste vriend

Mijn labradoodle Boef; is altijd vrolijk, heeft altijd zin om te wandelen of te knuffelen!

Over Franny

Sinds 2016 ben ik verbonden aan het Avans Ondernemerscentrum. Daar voor heb ik 3 jaar gewerkt bij de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement. De rode draad in mijn werk is het begeleiden van student-ondernemers én studenten die hun ondernemendheid willen ontwikkelen. Daarvoor zet ik de kennis en ervaring in die ik als ZZP-er (coach/trainer persoonlijk leiderschap en stressmanagement) heb opgedaan én als partner in een grafisch familiebedrijf. Ik ben recht door zee en doelgericht en zal altijd proberen je te enthousiasmeren en je in beweging te brengen of houden in de richting die jij zelf gekozen hebt!

Favoriete Ondernemer

Anita Roddick, oprichtster van de Body Shop. Door haar ben ik eerst aan de HU en daarna aan de UU Communicatie gaan studeren. 40 jaar geleden was haar visie al dat je door sustainable business een krachtige positieve impact kan hebben. Authentiek, oprecht en al jaren succesvol.

Wat inspireert jou? 

Onderstaande foto staat voor spontaniteit, vrijheid en je hart volgen.

© Copyright 2020