Annick Oerlemans

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Annick’s favorieten

Natuur, bomen, planten, alles wat groeit en bloeit.

Over Annick

Hoi! Ik ben Annick. Wie ik ben? Tja dat weet ik zelf eigenlijk ook regelmatig niet. Misschien sociaal wenselijk gezien niet het beste antwoord om te geven, maar wel eerlijk en daar hou ik van. Ik kan je vertellen dat ik in Zuid-Frankrijk in de Pyreneeën woon midden in de natuur met een groep vrienden, dat ik van appeltaart hou, regelmatig bomen omhak, meehelp oude auto’s te restaureren en de meest fantastische desserts maak. Dit zijn leuke feitjes maar definiëren voor mij niet wie ik ben als mens. Is dat überhaupt in woorden te vangen? Ik als mens ben zoveel meer dan de woorden die hier staan net zoals jij die dit nu leest. En dat is precies waarom ik betrokken ben bij deze minor, omdat hier alle tijd en ruimte is voor jou als mens. Jouw dromen, jouw passies, je mag het hier precies doen zoals jij het wilt. Wat ik zo bijzonder vind is dat ik jou daar een stukje bij op weg mag helpen, met je meedenk, je kritische vragen stel met als enige doel dat jij precies doet waar jij blij en gelukkig van wordt!

Favoriete theorie

Het leven zelf.

Wat mij inspireert

© Copyright 2020