Alain Mertens

Coach Project van je Leven

Kwaliteiten

Favoriete boek

(uit mijn geboortejaar en een van mijn eerste boeken, die ik nog heb): Ik ben het beu! zegt Sammy.

Over Alain

Ollo!
Ik ben Alain en ik ben voor het eerst actief als docentcoach binnen de minor Project van je Leven. Hiervoor heb ik een aantal workshops gegeven bij deze minor en was ik community leader en coach bij de minor Co-Design Studio. Verder ben ik lead coach bij verschillende design challenges voor Fundamentals Academy.

Door mijn achtergrond als industrial designer en militair begeef ik me in het spanningsveld tussen creativiteit en discipline. Door mijn brede interesse- en kennisgebied, kan ik mensen goed met elkaar verbinden en vanuit meerdere perspectieven adviseren. Het begeleiden van studenten naar professionals, en het beste uit een team halen, geeft mij energie. Gelukkig word ik van het behalen van goede resultaten waar er aandacht is voor details.

Wat houdt mij bezig?
Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven, omdat ik geloof in ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Daarom train ik vijf keer in de week: hardlopen en krachttraining. Ook doe ik regelmatig mee aan hardloopwedstrijden, zoals trailruns en marathons. Verder vind ik het leuk om te maken en te bouwen. Daarom ben ik regelmatig aan het zagen/timmeren/schroeven of aan mijn motor aan het sleutelen.

Favoriete theorie

Broken Windows

Wat mij inspireert

© Copyright 2020